Ghidul Serviciilor
Baneasa Parc, Hotel *** Bucuresti
inapoi la firma 1923 vizite
Poza Restaurant
Foto

Amplasat in zona Baneasa, un cartier aflat in plina dezvoltare din punct de vedere al spatiilor comerciale si celor destinate mediului de afaceri, Baneasa Parc Hotel ofera o atmosfera intima si primitoare oaspetilor sai.

Incadrat in categoria de trei stele, multe din serviciile oferite de hotel sunt imbunatatite. Investitia si dotarile au in vedere ultimele tehologii si cerinte internationale. Astfel, sunt satisafacute atat cerintele celor care calatoresc pentru afaceri, cat si cele ale turistilor.

Mobila si decoratiile au fost alese cu multa grija, designerul urmarind crearea unei atmosfere calde, placute si familiare pentru clientii aflati departe de casa. La crearea aceastei atmosfere contribuie si o echipa profesionista, care este pregatita sa faca din sejurul dvs un motiv pentru a va reintoarce la BaneasaParc Hotel.

Terasa BaneasaParc ofera o atmosfera linistita intr-un decor de vis, plin de vegetatie, in care servirea micului dejun constituie un adevarat deliciu, dar si o petrecere de neuitat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.