Ghidul Serviciilor
Hotel Bavaria **** Craiova
inapoi la firma 614 vizite
Poza Locatie
Foto

   Situat aproape de centrul orasului, la 10 minute de gara din Craiova, asezarea hotelului favorizeaza atat intalnirile de afaceri cat si vizitarea obiectivelor turistice din Craiova. La conferintele gazduite de Teatrul National, Muzeul de Arta, sau Universitatea din Craiova, se poate ajunge in 10-15 minute. Hotelul de 4 stele Bavaria este primul hotel Bussiness-class din cele cinci judete ale Olteniei. Este dotat cu sala de conferinte, parcare sigura si gratuita, restaurant.

    Daca veniti dinspre Bucuresti, Timisoara, sau din orice colt al tarii, toate drumurile nationale duc catre centrul orasului. Daca preferati mijloacele de transport in comun, autobuzele numarul 5 si numarul 3 au statie in apropierea hotelului, putand ulterior sa va deplasati cu usurinta dintr-un colt in celalalt al Craiovei. Va punem la dispozitie o harta a Craiovei cu cele mai importante puncte turistice dar si cu pozitionarea exacta a hotelului Bavaria. Asadar, puteti folosi harta alaturata pentru a ajunge cu usurinta la hotelul nostru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.