Ghidul Serviciilor
Hotel Christina****
inapoi la firma 332 vizite
Poza Restaurant
Foto

La inceputuri Vedish Purdassee, bucatar din exotica insula Mauritus este cel care a pus bazele meniului Restaurantului Christina si a instruit urmatoarea generatie de bucatari care i-au dus mai departe stilul. Vedish spunea ca "fusion inseamna sa te joci cu o multitudine de arome, pana gasesti o aroma noua, fabuloasa. Motiv pentru care, in bucataria Christina, vei gasi ingrediente si retete italienesti, frantuzesti, romanesti, chinezesti, tailandeze, indiene, libaneze, pakistaneze, vietnameze, care se combina intr-un mix fara alta regula decat cea a unui gust incredibil, a unui gust care nu se simte de la prima imbucatura, ci se dezvolta, se amplifica si se diversifica. "Oamenii ajung sa cunoasca alte culturi, alte traditii si religii doar prin simplul gest de a se aseza impreuna la masa" - este parerea lui Vedish (in a carui familie sunt indieni, africani si creoli). Gatind de la varsta de 14 ani, din pasiune, Vedish a facut parte din echipele celor mai renumite locatii din Mauritius (printre care La Maree, restaurantul hotelului Maritim, desemnat cel mai bun restaurant in 2002-2003), precum si din echipa Princess Cruise Lines.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.