Ghidul Serviciilor
Hotel Meteor*** - Jud. Constanta
inapoi la firma 616 vizite
Poza Restaurant
Foto

Restaurantul Meteor este o unitate de alimentatie publica amplasata pe malul marii. Avand o capacitate de maxim 800 locuri si dispunand de o instalatie de climatizare in Restaurantul Meteor se poate servi masa in conditii deosebite.

   Aici se pot organiza si desfasura mese festive, nunti, botezuri, evenimente la care se pot servi preparate din bucataria romanesca sau din alte bucatarii, asigurandu-se un meniu diversificat.

Servirea se poate face atat in sistem bufet suedez cat si a la carte. La solicitarea organizatorilor de evenimente se pot crea meniuri speciale si putem asigura pregatirea oricaror preparate culinare.

   Trecerea din hotel in restaurant se face numai prin interior.

   Activitatea in restaurant se desfasoara in intervalul orar 07.00 - 21.30.

   Tot in incinta restaurantului functioneaza Braseria Meteor, unitate de alimentatie publica situata chiar langa plaja Meteor.

   La adapost de soarele arzator aici se poate servi masa in sistem a la carte. O seara frumoasa de vara petrecuta pe terasa braseriei Meteor nu va putea fi uitata niciodata. Activitatea in braserie se desfasoara in intervalul orar 07.00 - 23.00.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.