Ghidul Serviciilor
Hotel Opal*** - Jupiter, Cap Aurora
inapoi la firma 438 vizite
Poza Camere hotel
Foto
Foto
Foto

Oaspetii hotelului Opal beneficiaza de 216 camere duble, din care 150 cu vedere la mare si 15 apartamente cu living, dormitor si 2 balcoane, toate cu vedere spre mare; restaurant, coffee lounge, 4 sali de conferinte si teren de tennis, toate avand la dispozitie un personal calificat, dedicat si pasionat. Design-ul modern al spatiilor noaste de cazare creeaza o simbioza perfecta intre confort si functionalitate. Toate spatiile noastre de cazare beneficiaza de aceleasi facilitati si au baie proprie cu dus sau cada si balcon.

Camerele Duble Economy, situate la etajele IV,V si VI sunt dotate cu paturi twin si sunt decorate in nuante de bleu,bej sau maron, oferind o priveliste panoramica deosebita spre Marea Neagra sau Padurea Comorova.

Camerele Duble Comfort, situate la etajele I,II,III,VII si VIII sunt dotate cu paturi twin si matrimoniale, au un decor simplu, dar futurist, fiind proiectate de un designer renumit si sunt mobilate cu piese in nuanta Zebrano. Special create pentru a gazdui orice oaspete, aceste camere va imbie la relaxare, intr-un spatiu intim dupa o zi torida.

Pentru cei care prefera mai mult spatiu sau pentru familiile cu doi copii va oferim posibilitatea cazarii intr-unul dintre cele 15 apartamente cu vedere spre mare. Fiecare apartament este format dintr-un living cu canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, dressing, baie cu dus si doua balcoane.  

Oaspetii nostri mai beneficiaza de internet Wi-Fi gratuit in spatiile publice ale complexului, de parcare privata pazita, teren de tennis, cat si de loc de joaca pentru copii. Rezervarile dumneavoastra sunt receptionate pe tot parcursul zilei atat telefonic, cat si prin intermediul internetului, fiind confirmate in maxim 24 de ore de la momentul solicitarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.