Ghidul Serviciilor
Hotel Opal*** - Jupiter, Cap Aurora
inapoi la firma 438 vizite
Poza Restaurant
Foto

Restaurantul Opal, cu o capacitate de 360 de locuri in interior si 120 de locuri pe cele 2 terase la malul marii, va asteapta la masa intr-un ambient modern si relaxant.

Mesele incluse in pachetul de cazare (Mic dejun si Cina) sunt servite in interiorul restaurantului in sistem bufet suedez si va pun la dispozitie o varietate de sortimente si preparate culinare traditionale si internationale, ce speram ca va vor satisface pe deplin. Bufetul include si cafea/ceai (la Micul dejun), bauturi racoritoare carbogazoase, sucuri naturale, apa (pe parcursul tuturor meselor), vin si bere la draft (la Cina).  

Pe terasele noastre puteti admira marea si sa va bucurati de meniul a la carte, ce contine o selectie de preparate culinare de tip "Bistro", cat si o varietate numeroasa de feluri de pizza, coapta la cuptor cu lemne. Toate acestea, insotite bineinteles de o selectie variata de bauturi si servite de echipa noastra la cele mai inalte standarde.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.