Ghidul Serviciilor
Hotel Plutitor Serano
inapoi la firma 1362 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Hotelul a fost dat in folosinta in martie 2007 si detine un standard de confort de 4 stele. Hotelul se poate acosta pentru plecare in Tulcea, Murighiol sau Crisan, unde se poate ajunge cu masina, clientii beneficiind de parcare pazita. Hotelul prezinta solutia ideala de petrecere a timpului liber in mijlocul naturii si de a beneficia totodata de standardele de confort sporit pe care vi le ofera un hotel normal.

SERANO este locul ideal pentru a imbunatati performanta. Dispune de un lounge unde se pot tine sesiuni de training, sedinte, dotat cu sistem audio professional, monitor lcd diagonala 120cm, laptop, videoproiector, imprimanta, acces la internet, flip chart .Putem organiza la cerere: receptii, zile festive, aniversari, petreceri private. Oferim servicii de catering, asiguram si garantam confidentialitate si caracter privat la cerere pentru evenimentele mentionate. De asemenea, asiguram program artistic la cerere (fomatie, ansamblu folcloric, dj).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.