Ghidul Serviciilor
Hotel Sunquest *** Venus
inapoi la firma 533 vizite
Poza Tarife
Foto

*Oferta este valabila pentru rezervarile confirmate (pentru confirmare se plateste in avans contravaloarea primelor 2 nopti) pana cel mai tarziu in data de 31.07.2010 si in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta (20 camere).

 

**In weekend oferta este valabila pentru sejur de minim 2 nopti.

 

  Oaspetilor nostri le oferim... confortul si curatenia unui hotel renovat, preparate culinare proaspete servite pe o terasa inconjurata de verdeata, momente relaxante sub soare, la piscina cu jacuzzi, cocktail-uri racoroase la barul piscinei, o lume magica pentru cei mici in locul de joaca special amenajat pentru ei.

 

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider, TV, radio-casetofon, seif pentru valori, balcon cu mobilier de terasa.

 

 

Serviciile gratuite de care beneficiaza oaspetii hotelului: acces piscina, sezlong (in limita disponibilitatilor), piscina pentru copii, parcare cu acces card (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, jocuri la receptie (rummy, sah, table), fier de calcat (la receptie), uscator de par (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la receptie), comenzi taxi, informatii turistice, acces internet wireless in zonele publice (receptie, terasa, restaurant, piscina), servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta.

 

 

Facilitati acordate copiilor:

- copiii pana la 10 ani (neimpliniti) au cazare gratuita fara a beneficia de pat suplimentar (1 copil in camera cu 2 adulti);

- copiii intre 10-14 ani au 50% reducere la tariful de cazare (cu pat suplimentar).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.