Ghidul Serviciilor
Trotus - Hotel *** ,onesti / Bacau
inapoi la firma 1848 vizite
Poza Imperial Balroom
Foto

Povestile care se nasc din suflet si se celebreaza la IMPERIAL BALLROOM sunt povesti transformate in visuri implinite si in evenimente fara cusur. ?Pentru ca aici, la HOTEL TROTUS, creionam fiecare detaliu impreuna cu partenerii si colegii nostri, pentru a ne asigura ca fiecare dintre voi se va simti special.

Înca de mica ai visat la acea zi speciala în care tu sa fii printesa? pentru o zi. ? Imperial Ballroom a fost creat special pentru acea zi in care tu vei pasi pe covorul rosu ?. Cu o capacitate de pâna la 400 de persoane Imperial Ballroom este locatia unde se pregatesc cele mai sofisticate preparate??de catre un personal profesionist care este aici pentru a se ocupa de tot aspectul culinar al petrecerii tale!??

La Hotel Trotus suntem mai intai de toate o echipa plina de experienta si pasiune, o pasiune cultivata, in cei peste 18 ani de activitate am invatat ca totul trebuie sa porneasca din suflet, indiferent de ceea ce facem, ne bucuram de munca noastra si de rezultatul acesteia!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.