Ghidul Serviciilor
Alpin Resort Hotel****
inapoi la firma 1110 vizite
Poza Camere
Foto
Foto

Te invităm să petreci câteva zile, alegand intre spatiul generos al unui apartament , al unei camere executive sau intimitatea unei camere cu vedere superba asupra muntilor si vei constata ca o senzatie de confort  tandru si bun-gust insoteste spatiile interioare , iar amintirea zilelor petrecute aici te vor face sa revii.

 

Fiecare din cele 140 de camere duble si cele 4 apartamente sunt doate cu televizor/plasma, telefon international, minibar, internet prin cablu si wi-fi , jacuzzi, terase , grupuri sanitare cu cada si uscator de par, iar mobilierul din lemn masiv a fost atent  ales pentru confortul oaspetilor.

 

Toate spatiile sunt ideale pentru sejururi de relaxare, pentru escapade romantice sau in familie dar si pentru o iesire vesela intre prieteni.Aceleasi spatii pot gazdui in conditii excelente participantii sositi la intalniri profesionale sau de afaceri.

 

Room-service-ul /24 ore , prompt iti poate oferi confortul unui serviciu personalizat.

 

Camerele primitoare ale Alpin Resort Hotel**** te asteapta fie că ai venit ca să te odihneşti, sau în scop profesional!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.