Ghidul Serviciilor
Alpin Resort Hotel****
inapoi la firma 1110 vizite
Poza Centru Spa
Foto
Foto
Foto

Poate nicăieri altundeva în cadrul Alpin Resort Hotel**** nu vei experimenta mai complet conceptul de "confort al simţurilor" ca în complexul SPA de la Alpin!

 

Fie că este masajul priceput al maseurului, în cabina specială de masaj, printre prosoapele imaculate şi asaltat de sumedenie de arome exotice, ... fie că e atingerea apei de 29° pe întregul tău trup în bazinul semi-olimpic, ... fie că e aburul cu mireasmă de brad al saunei - toate au fost gândite pentru stimularea unei stări de bine atât de ne-cesare.

 

Să nu uităm şi de sala de gimnastică, sclipitoare şi întotdeauna pregătită cu aparatură modernă, cu antrenorul care te poate consilia eficient pe teme de sănătate fizică şi fitness - sunt dealtfel subiectele sale preferate de discuţie.

 

Toate acestea te înconjoară, te mângâie, te stimulează şi te energizează deopotrivă, pregătindu-te si revigorându-te pentru următoarea provocare a vieţii tale, oricare ar fi aceea.

 

Aşa cum deja te-ai obişnuit, la Alpin Resort Hotel**** ne ţinem promisiunea, şi îţi relaxăm simţurile. Pe rând, sau toate odată!

 

Masaj, sauna, jacuzzi, fitness, bazin semi-olimpic - toate te asteapta la Alpin Resort Hotel****! Mai ai nevoie si de altceva, ca sa te simti bine?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.