Ghidul Serviciilor
Alpin Resort Hotel****
inapoi la firma 1110 vizite
Poza Club-Bar
Foto
Foto
Foto

Fără îndoială că, la capătul unei zile pline petrecute la Alpin Resort Hotel**** - fie că vorbim de o plimbare prin zăpadă, de ski sau snowmobil (iarna), sau de drumetii, calarie, ATV (vara) de discuţii cu prietenii sau cu partenerii de afaceri - câteva momente de relaxare sunt binevenite.

 

Unii vor alege bazinul semi-olimpic, poate vor face chiar şi un pic de gimnastică, dar alţii vor prefera cu siguranţă degustarea unei băuturi fine în club-barul hotelului nostru.

 

E momentul în care leneveşti în voie, povestind cu amicii sau flirtând cu partenera, placut pătruns de oboseala de peste zi, cu muzica în surdină, lângă un pahar de coniac, sau poate de vin sau whisky - asezonate cu ţigări simple sau de foi, în combinaţii selecţionate cu pricepere de către maestrul nostru barman.

 

Dacă ţi se pare că atenţia nu ţi-a fost pe deplin acaparată, ai doar un pic de răbdare - imediat dăm muzica mai tare şi începem petrecerea, şi-o să o ţinem aşa până în zori! Şi, pentru că aici este locul şi momentul potrivit pentru o distracție în toată regula, iată că am adus şi animatoarele!

 

Deci, DJ: să se audă muzica!

 

La Alpin Resort Hotel**** ne ţinem promisiunea, şi îţi delectăm simţurile. Pe rând, sau toate odată!

 

Muzică, băuturi şi ţigări fine, pentru cunoscătorii care aşteaptă clipe de relaxare la Alpin Club, în cadrul Alpin Resort Hotel****!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.