Ghidul Serviciilor
Alpin Resort Hotel****
inapoi la firma 1110 vizite
Poza Conferinte
Foto
Foto

În incinta Alpin Resort Hotel**** dispunem de o serie de spaţii special amenajate pentru acomodarea optimă la un loc a unui număr mare de persoane - de exemplu, participanţi la conferinţe şi seminarii (sala mare, Carpathian Hall, cu o capacitate de 500 de locuri) sau participanţi la teambuildinguri (când este vorba de grupuri de 50-70 de persoane). Pentru întâlniri de afaceri de mică anvergură (maxim 10 participanţi) am amenajat o sală specială - Sala President, cu o instalaţie audio-video-conference performantă.

 

Sălile au fost gândite ca să ofere toate condiţiile necesare unor astfel de evenimente: de la locurile şi poziţionarea acestora în spaţiul disponibil, la acustica sălilor şi aparatura de traducere necesară pentru audiţia în bune condiţii a vorbitorilor care vor alege să performeze la Alpin Resort Hotel****.

 

Bineînţeles, şi sistemul de iluminare este specific acestor locaţii, ca şi sistemul de ventilaţie şi cel de acces şi evacuare de urgenţă în caz de situaţii critice.

 

Cel mai remarcabil lucru este că spaţiile pe care ţi le prezentăm aici sunt multi-rol: ele pot fi rapid amenajate pentru a găzdui cu egal succes evenimente de natură emoţională - nunţi, aniversări sau reuniuni.

Iar personalul care îţi stă la dispoziţie este amabil şi - foarte imprtant! - ştie întotdeauna ce are de făcut când vine vorba de petreceri!

 

La Alpin Resort Hotel**** acordăm o atenţie deosebită simţurilor - fie ele estetice, auditive sau senzitiv-tactile. Pentru că am promis!

 

Spaţiile special amenajate pentru conferinte in incinta Alpin Resort Hotel**** sunt intotdeauna pregatite pentru oaspeti!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.