Ghidul Serviciilor
Alpin Resort Hotel****
inapoi la firma 1110 vizite
Poza Restaurant
Foto
Foto
Foto

   

Aşa cum am promis, la Alpin Resort Hotel**** vrem să îţi delectăm simţurile.

Pe rând, sau toate odată! Şi ce poate fi mai plăcut decât o masă copioasa, care să încununeze în mod fericit toate activităţile zilei?

 

Cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane, cu o serie de spaţii discret separate care oferă zone discrete, parţial izolate pentru grupuri mai mici, cu o echipă de bucătari de excepţie, conduşi de un şef de restaurant cu o vastă experienţă in pregătirea, organizarea şi deservirea meselor, restaurantul de la Alpin Resort Hotel**** îţi poate oferi desfătări culinare absolut memorabile, într-o multitudine de situaţii, fie că eşti la o întâlnire cu viitoarea soţie, fie că ai venit în concediu cu familia şi prietenii, sau dacă participi la un teambuilding sau la o conferinţă alături de colegii de serviciu sau de breaslă.

 

Nu vom ştii niciodată - poate de vină este decorul de o eleganţă indiscutabilă, poate e ambientul mereu cald şi prietenos, poate-s oamenii, mereu cu zâmbetul pe buze, cu sfaturi pricepute în ale meselor - nu ştim, dar cei care ne vizitează revin la Alpin Resort Hotel**** an după an.

Iar asta nu poate decât să ne bucure, şi să ne confirme, odată în plus: suntem buni în ceea ce facem.

Şi aşa vrem să rămânem - un loc de suflet, în care simţurile sunt continuu răsfăţate!

 

Delectează-ţi simţurile la restaurantul de la Alpin Resort Hotel**** - aici maeştrii culinari îţi stau la dispoziţie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.