Ghidul Serviciilor
Huge Contexpert, Expertiza Contabila Bucuresti
inapoi la firma 221 vizite
Poza Serviciul HugeCollector
Foto

HugeCollector este un serviciu asigurat de Huge Group SRL, societate specializata in recuperari creante.

HugeCollector este un serviciu de colectare de creante care nu se inscriu in mod obisnuit in categoria de creante ce trebuiesc recuperate.

De regula aceste creante sunt creante temporare, care nu au o vechime mai mare de 30 de zile si pentru care Beneficiarii intreprind eforturi mici dar foarte costisitoare din punct de vedere al timpului pierdut de agentii de vanzari si contabili pentru incasarea acestor creante.

HugeCollector se adreseaza in special furnizorilor si distribuitorilor, care emit un numar mare de facturi lunare si care inregistreaza curent un numar relativ important de debitori intarziati.

HugeCollector consta in:

Structura bazei de date este furnizata de HugeCollector sub forma unui fisier Excel.

Daca debitorul achita suma datorata in urma uneia din aceste notificari, Beneficiarul nu mai datoreaza catre Huge Group comisionul de succes.

Daca debitorul tot nu achita debitul datorat, Beneficiarul are posibilitatea de a trimite debitorul in cadrul procedurii standard de recuperari creante.

Nota: Toate notificarile de plata vor indica contul si banca Beneficiarului in vederea efectuarii platilor de catre debitor.

Tehnic,

Datorita duratei, procedura completa poate fi repetata o data pe luna.

In acest context, urmeaza ca baza de date sa fie trimisa in prima zi a fiecarei luni pentru luna anterioara.

Este extrem de important ca adresa debitorului sa fie completa si corecta pentru ca notificarile sa aiba eficienta scontata. In cazul in care exista dubii cu privire la adresa de corespondenta devine utila o verificare de sediu social/secundar, verificare care costa 8RON/debitor, verificare ce se va face doar la comanda Beneficiarului.

Financiar, Beneficiarul va achita urmatoarele sume pentru fiecare serie de HugeCollector data in lucru:

pentru fiecare fractie suplimentara inceputa de 100 facturi: 450 RON/luna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.