In sala cea mare a castelului vei da de o masa scluptata din stejar masiv inconjurate de 14 scaune acoperite cu piele si tinte si scluptate, de asemenea, din acelasi lemn.
Pe peretii acestei incaperi facute din barne de brad, trofeele de ursi si mistreti, de cerbi carpatini, capre negre si caprioare, de cocosi de munte, fazani sau rasi te invita pur si simplu incodru verde, unde-s caii si flintele haiducilor.
In acest separeu inedit puteti servi o frigaruie de miel sau o fleica taraneasca stropite cu mult vin rosu, escalop de caprioara, friptura de mistret cu mere coapte, urs cu ananas, flambaj vanatoresc din cerb, urs sau mistret. si acestea sunt doar o parte din delicatesele culinare pe care le puteti servi numai in acest loc special amenajat.
De asemenea, vinurile fine provenite din podgorii insorite precum Murfatlar, Cotnari, Jidvei, Vanju Mare, Dealu Mare, Minis, precum si selectii din podgoriile renumite ale lumii: Spania, Argentina, Australia insotesc aceste mancaruri speciale, pentru a oferi oaspetelui nostru o savoare deosebita
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.