Ghidul Serviciilor
Husanu, Produse Din Marmura, Granit, Calcar, Travertin - Timisoara
inapoi la firma 1427 vizite
Poza Blaturi de bucatarii
Foto

Blaturi de bucatarii din travertin si marmura. Este cel mai dificil spatiu din casa, din punct de vedere al finisajelor, pentru ca are nevoie in egala masura de rezistenta si protectie.

Pe de o parte, blatul de lucru este expus petelor, zgarierilor de la cutite, robotilor de bucatarie, vaselor fierbinti etc.

Pe de alta parte, pardoseala este expusa alunecarilor.

Cu cat familia este mai mare, cu atat trebuie sa securizati mai eficient spatiul, fara a face rabat de la aspect. Aveti nevoie de cele mai bune materiale, iar piatra naturala este singura care satisface toate cerintele.

Nici un alt material pentru blaturi de bucatarii, fie ca e vorba de mobilier sau placari, nu ne transmite senzatia de calitate si durabilitate ca piatra naturala.

Pentru blaturi de bucatarii se poate folosi piatra naturala, recomandabil marmura si granit, precum si materiale neobisnuite cum ar fi onix sau travertin

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.