Ghidul Serviciilor
Husqvarna Viking
inapoi la firma 243 vizite
Poza Masini de cusut
Foto
Foto
Foto
Foto

Primul ecran color cu actionare digitala Se poate actiona totul cu doar o atingere a ecranului. Broderiile apar pe ecran color astfel încat le puteti viziona sau modifica înainte de executie. > Programele de calculator Husqvarna Viking Husqvarna Viking pune la dispozitie programe pentru posibilitatea crearii de broderii personalizate.

> Disk driver inclus Modelele se gasesc pe dischete de 3,5 inci. Up-date-ul se face rapid cu o discheta.

> Soft încorporat Se poate combina si aranja modelele si literele în dreapta ecranului color. Se salveaza modificarile facute pe discheta.

   

>Husqvarna Viking USB Embroidery Stick Se pot salva pe acest tip special de USB Stick, modele de broderie cuprinse de 10 floppy disk

> Vizionarea cusaturilor înainte de coasere Cusaturile apar pe ecranul color înainte de începerea cusutului. Se pot face modificari pe loc.

> Ecran al cusaturilor Se tasteaza tipul materialului si tehnica de coasere si instantaneu masina se fixeaza pe cusatura corecta , latimea si lungimea cusaturii , tensiunea firului, viteza de coasere si presiunea talpitei.

 

> Coasere fara pedala de picior Se apasa tasta START pentru a coase sau a opri coaserea. Perfect pentru cusaturi foarte lungi.

> Gherghef mare Ghergheful pentru broderie are perimetrul de 150x360 mm si permite broderii de pâna la 150x360 mm, fara alta pozitionare.

> Dispozitiv pentru broderie Capacitate de brodare rapida cu suprafata mare de brodare. Usor de montat si demontat.

> Vizionarea modelului Pe ecranul color vor aparea modelul, culoarea si pozitionarea în gherghef. Prin atingerea sagetilor se poate stabili locul de brodare in gherghef.

> Gherghefe Designer I include un gherghef standard pentru broderii de pana la 100 mm x 100 mm, un gheghef pentru broderii de pana la 150 mm x 240 mm si un gherghef de 360x150.

> Marire sau micsorare a modelului Se pot broda diferite dimensiuni ale modelului. Se alege marimea rapid pe ecran. Rotirea broderieiModelul se roteste la 90 grade pentru a obtine diferite variatiuni de broderie.

> Mecanism automat de introducerea firului în ac Acesta elimina truda dumneavoastra de introducere a firului superior în ac. Talpita cu senzor pentru butoniereIn functie de tesatura se executa nenumarate butoniere egale si corecte. Se opreste automat. Dimensiunile butonierelor se pot modifica.

> Lungime si latime reglabila a cusaturii 0 –6.00 mm. Cusaturi speciale cu latime de 15 mm.

> Lubrifiere permanenta Lubrifierea se face fara pete de ulei pe tesatura.

> Meniu cu 18 cusaturi speciale plus 600 optiuni Posibilitati creative nelimitate.

> Memorie permanenta 15 memorii permanente, fiecare înmagazineaza câte 55 cusaturi sau 825 combinatii de litere.

> Cusaturi speciale Masina realizeaza cusaturi decorative de pâna la 15 mm latime. Se pot vedea pe ecranul masinii.

> Pictograme 33 elemente de saten pot fi programate în combinatie pentru a creea cusaturi decorative, broderie, pictograme.

> Cusaturi în patru directii Meniul cuprinde 15 cusaturi diferite ce pot fi realizate în 4 directii.

> Cusaturi în 8 directii Meniul cuprinde cusatura dreapta ce poate fi realizata în 8 directii. Nu trebuie decât sa apasati tasta cu directia dorita de coasere.

> Fabricata în Suedia Husqvarna Viking produce masini de cusut de calitate superioara cu o tehnologie de vârf de peste 130 ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.