Ghidul Serviciilor
Husqvarna Viking
inapoi la firma 232 vizite
Poza Masini de cusut
Foto

Mega Quilter este fabricată în Taiwan pentru Husqvarna Viking. Este o maşină de cusut liniară profesională cu viteză mare de coasere, alimentată la 220V şi este folosită în mod special pentru  matlasare.

          KEY  FEATURES  pentru MegaQuilter  

 

> 1. Suprafaţă de lucru mare

Suprafaţa de lucru  a maşinii este de 22,5x15 cm, suprafaţa se  poate mări adăugând masa extensibilă din dotare 60x40 cm.

 

 

 

> 2. Control electronic al vitezei

MegaQuilter are 3 viteze de coasere. La viteză maximă MegaQuilter coase cu 1600 cusături /minut

 

 

> 3. Încărcarea bobinei pentru suveică   Cu ajutorul unui motoraş separat bobina pentru suveică se poate încărca cu fir în timpul cusutului. Cănd bobina este total încărcată se opreşte automat sistemul de încărcare.

> 4. Pretensionarea firului superior

Sistemul de infilare pentru firul superior este similar cu cel industrial. Ghidajele speciale ale sistemului oferă firului o tensionare optimă pentru o cusătură liniară de calitate.

> 5. Pârghie pentru ghenuchi

Ridicarea/coborârea tălpiţei se execută cu ghenuchiul prin acţionarea pârghiei, mâinile rămând libere pentru a controla ţesătura.

> 6. Cuţit automat

La terminarea cusăturii prin apăsarea unei taste firul superior şi firul de la bobină este tăiat automat

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.