Ghidul Serviciilor
Husqvarna Viking
inapoi la firma 239 vizite
Poza Masini de surfilat
Foto

Design modern Cusut foarte usor si confortabil. Suprafata destinata asezarii tesaturii este mai larga, pentru a asigura realizarea de modele mai mari.  

> Butoane frontale Butoane usor de actionat pentru a selecta tighelul si celelalte functii, chiar si in timpul cusutului.

> Ecran informational pentru cusut Ecranul Indrumatorulului de cusut pentru masina 910, este activ tot timpul si are e o lumina orange care nu supara ochiul. Selecteaza pana la 11 tighele pe 6 tipuri de materiale diferite. Indrumatorul de cusut recomanda tensiunea in fir, vitezele de avans, reglajele privind lungimile si latimile de taiere, pozitiile acului si pozitia de incepere a tighelului. Textul din indrumatorul de cusut poate fi selectat in 14 limbi diferite.

> Lumina Pentru a se realiza cusutul sau tighelitul. Modelul 910 are lumina duala pentru o mai buna iluminare a suprafetei de lucru.

 

 

Tipuri de cusaturi

       

> 2,3, sau 4 fire Exista intotdeauna cusaturi adecvate pentru orice material.

> Brat liber Realizeaza un cusut usor la tivuri, mansete etc.

> Siguranta cand capacul frontal este deschis Cand capacul frontal este deschis, nu se poate porni masina.

> Cusatura reglabila in lungime si latime Coase perfect pe toate tipurile de tesaturi.

> Parghie pentru tiv rulat Pozitionati parghia la pozitia R si coaseti. Nu este nevoie sa schimbati placa de tighelit sau talpita de presare.

> Cutit de margini Face cusutul si curatatul mai usor.

> Accesorii optionale Talpitele de presare disponibile pentru tehnicile de speciale pe care le veti folosi: talpita pentru paspoal, talpita pentru incretire cu elastic, talpita pentru aplicare perle, talpita pentru executarea volanelor.

> Calitate originala Husqvarna Fabricat de Husqvarna in Taiwan.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.