Ghidul Serviciilor
Hutsystem
inapoi la firma 360 vizite
Poza Despre noi
Foto

Infiintata in anul 2000 cu principalul obiect de activitate lucrari de instalatii electrice si sisteme de alarma antiefractie - control acces, Hut System si-a inceput activitatea prin instalarea sistemelor de detectie si alarmare impotriva efractiei adresate spatiilor mici si mijlocii.

Incepand cu anul 2002 Hut System a fost autorizata de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE - DIRECTIA POLITIEI DE ORDINE PUBLICA pentru servicii de PROIECTARE, INSTALARE SI INTRETINERE A SISTEMELOR DE ALARMA IMPOTRIVA EFRACTIEI conform articolului 33 din legea nr. 18/1996, iar din anul 2005, conform noii legislatii, am obtinut Licenta de Functionare nr. 197/T emisa de MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR - INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE - DIRECTIA POLITIEI DE ORDINE PUBLICA pentru PROIECTAREA, INSTALAREA SI INTRETINEREA SISTEMELOR DE ALARMA IMPOTRIVA EFRACTIEI, in conformitate cu art. 34 din legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Angajandu-ne intr-un permanent proces de dezvoltare, datorita experientei acumulata in timp si a exigentei in realizarea sistemelor de securitate, am putut oferit din anul 2000 pana in prezent o gama variata de servicii in domeniul instalarii, modificarii si intretinerii sistemelor de securitate.

In anul 2016 am decis sa infiintam o noua companie, specializata in domeniul consultantei, proiectarii, vanzarii, instalarii, modificarii si intretinerii sistemelor de securitate, respectiv a sistemelor de alarma impotriva efractiei (alarma antiefractie) si avertizarii la incendiu, sistemelor de control acces si pontaj, sistemelor de supraveghere video si inregistrare digitala, automatizari, interfonie si videointerfonie.

Avand personal cu experienta in domeniul instalarii sistemelor de securitate, a luat fiinta la inceputul anului 2016 Security HutSystem, o companie bazata pe o echipa dinamica, formata din personal specializat în consultanţă, proiectare si comercializare a sistemelor profesionale de securitate si tehnicieni pregatiti profesional si autorizati pentru lucrarile de execuţie şi punere în funcţiune a sistemelor de securitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.