Ghidul Serviciilor
Hutsystem
inapoi la firma 360 vizite
Poza Sisteme de avertizare la incendiu
Foto

Riscurile producerii unui incendiu sunt cu mult mai mari decat si le poate permite cineva.

Prin formele sale violente de manifestare incendiul reprezinta un permanent pericol pentru om si pentru valorile materiale. Riscurile producerii unui incendiu sunt cu mult mai mari decat si le poate permite cineva. Pericolul de incendiu este omniprezent, pagubele materiale generate fiind directe si pe termen lung, insa cel mai important aspect ramane cel legat de protejarea vietii. de efractie.

Daca din punct de vedere material riscul unui incendiu pare pentru anumite persoane mai usor de asumat, consecintele pierderii de vieti omenesti obliga la o abordare serioasa a acestui risc, tocmai de aceea se impun masuri de prevenire a incendiului prin montarea unui sistem sigur si eficient de detectie si avertizare a inceputului de incendiu. Pentru locuinte particulare este suficienta conectarea detectorilor de incendiu (fum, temperatura, gaz, etc.) la centrala de alarma impotriva efractiei.

Pentru constructiile mari (cladiri de birouri, spatii comerciale, depozite, banci, cladiri aglomerate, etc.) este utila folosirea de sisteme dedicate pentru detectia si semnalizarea inceputului de incendiu.

In functie de modul de detectie, destinatia si suprafata obiectivului in care se instaleaza sistemul de avertizare a inceputului de incendiu, in componenta acestuia pot fi integrate urmatoarele echipamente:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.