Ghidul Serviciilor
Security Hutsystem - Vanzare, Montaj Sisteme De Securitate
inapoi la firma 199 vizite
Poza Automaatizari porti
Foto
Foto

În faţa sistemului de automatizare, seturile de porti culisante şi batante sunt egale

Indiferent de natura constructiei portilor, daca sunt confectionate din fier forjat, PVC, lemn sau alte materiale, te putem ajuta sa le controlezi cu ajutorul unui system de automatizare electronic, astfel te poţi bucura de confortul actionarii acestora electronic, de la distanta.

In ce priveste conditionarea accesului cu bariera pentru tarficul auto, aceasta este destinata accesului conditionat in zonele private, pe drumurile private, in parcarea rezidentiala a sediilor de companii sau institutiilor..

Oricare dintre aceste sisteme de automatizare au in component echipamente precum: motor controlat electronic, panou de comanda interior si/sau exterior, brate, fotocelule si lampa semnalizatoare, putand fi completate sau de sistemul de acces videointerfon.

Pentru accesare sistemelor de automatizare se pot folosi telecomenzi individuale, card-uri sau tag-uri de acces, telefonul mobil, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.