Ghidul Serviciilor
Security Hutsystem - Vanzare, Montaj Sisteme De Securitate
inapoi la firma 199 vizite
Poza Despre noi
Foto

Security HutSystem vinde si monteaza sisteme de securitate private pentru paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor - sisteme electronice profesionale pentru detectia si avertizarea la efractie sau incendiu, supraveghere si inregistrare video digitala, control acces, automatizari diverse, interfonie si video interfonie.

 

Security HutSystem este autorizata de catre MINISTERUL AFACERILOR INTERNE - INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE - DIRECTIA DE ORDINE PUBLICA pentru PROIECTAREA, INSTALAREA, MODIFICARE SAU INTRETINEREA COMPONENTELOR SAU SISTEMELOR DE ALARMA IMPOTRIVA EFRACTIEI, personalul tehnic angajat este ?colarizat si autorizat in acest scop, atat societatea cat si personalul angajat detinand avizele necesare desfasurarii de activitati tehnice in domeniul sistemelor de securitate.

Compania noastra este specializata in consultanta, comercializare, modificare, mentenata, proiectare, instalare si punere in func?iune a sistemelor electronice de detec?ie si alarmare impotriva efractiei, detectie si semnalizare antiincendiu, radio comunicatii, si dispecerizare GSM-GPRS de la distanta, supraveghere si inregistrare video, control acces si pontaj, beneficiind de o vasta experienta in domeniu.

Obiectivul principal al companiei este oferirea de solutii tehnice complete, adresate atat persoanelor fizice, societatilor comerciale si institutiilor care isi doresc implementarea unor sisteme de securitate private, pentru paza obiectivelor, a bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Sistemele de securitate pe care le oferim sunt moderne, echipamentele folosite sunt profesionale si in conformitate cu standardele europene din domeniu. Calitatea, fiabilitatea si gradul de protectie al echipamentelor implementate sunt garantate de catre firme renumite in domeniul produc?iei echipamentelor electronice pentru securitate, astfel sistemele instalate beneficiaza de garantie minim 24 luni.

Majoritatea sistemelor de securitate instalate de noi pot fi accesate si controlate atat local cat si de la distanta, oferind astfel utilizatorilor finali siguranta si confort in gestionarea semnalelor si informatiilor transmise, asigurand beneficiarilor posibilitatea de armare sau dezarmare sistemelor de securitate, vizionarea si gestionare in timp real al evenimentelor si imaginilor video, stocare si back-up al datelor.

Asiguram servicii de proiectare, modificare, relocare, mentenanta, sau reparatii a sistemele de securitate, iar prin intermediul colaboratorilor nostrii servicii de analiza de risc la securitate, intocmirea planului de paza al obiectivului, monitorizarea sistemelor de alarma antiefractie, monitorizare video si inteventie la obiectiv etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.