Ghidul Serviciilor
Institutul De Cercetare Si Dezvoltare Pentru Apicultura (I.c.d.a.)
inapoi la firma 26000 vizite
Poza PRODUSE APICOLE SI SUPLIMENTE ALIMENTARE
Foto
Foto
Foto

Propolisul este un amestec de substante rasinoase naturale, ceara vegetala si ceara de albine, colectat de albine de pe mugurii, scoarta si ramurile unor arbori si arbusti, in scopul protejarii familiei de albine impotriva bolilor si inamicilor naturali.

Compozitia naturala a propolisului consta in flavonoizi, compusi fenolici, aldehide aromatice, cumarine, vitamine si elemente minerale, care confera produsului excelente proprietati menite sa asigure mentinerea bunei functionalitati a organismului.

Propolisul are numeroase proprietati biologice printre care cele puternic antioxidante, antiinflamatorii, antimicrobiene, cicatrizante, anestezice locale. Ca si mierea, propolisul a fost cunoscut inca din antichitate si este actualmente utilizat in intreaga lume ca remediu de uz intern (diabet, cancer, reumatism, afectiuni cardiovasculare, bronhopulmonare si hepatice), dar si extern (afectiuni dermatologice, arsuri, rani etc.). Lipsa sa de nocivitate a atras atentia si interesul specialistilor din nutritie si terapeutica, fiind actualmente considerat unul dintre cele mai interesante si promitatoare resurse naturale ale viitorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.