Ghidul Serviciilor
Ice World
inapoi la firma 775 vizite
Poza Gheata
Foto

Cu o bogata experienta în domeniul productiei de gheata pe scara industriala, atât pe plan national, cât si european (Italia si Spania), firma noastra va ofera gheata de o calitate deosebita cu o servire prompta.

Garantia calitatii acestui produs este rezultatul colaborarii cu liderul mondial în fabricarea utilajelor de producere a ghetii - Scotsman si al unei îndelungi experiente în domeniu. Va putem oferi prompt o gama variata de produse începând cu fulgi de gheata (uscata sau umeda) pâna la cuburi “gourmet extra large”.

Activitatea firmei noastre este bazata exclusiv pe producerea ghetii alimentare, dezideratul nostru fiind atingerea perfectiunii la capitolul calitate. Acest lucru este posibil prin utilizarea unor agregate foarte performante care in procesul tehnologic filtreaza apa in mai multe etape ajungandu-se la o puritate deosebita a cubului de gheata.

Oferim transport gratuit pentru Bucuresti, iar distribuitorilor lazi frigorifice, asigurand, totodata, asistenta si intretinerea acestora. Pentru informatii: 0720443282.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.