Ghidul Serviciilor
Institutul National De Cercetare Dezvoltare Pentru Inginerie Electrica Icpe-Ca
inapoi la firma 2775 vizite
Poza Misiunea INCDIE ICPE-CA
Foto

Viziunea INCDIE ICPE-CA: INCDIE ICPE-CA va deveni în ingineria electrica promotorul progresului bazat pe cunoastere

 

1. MisiuneaI

NCDIE ICPE-CA promoveaza si întreprinde cercetare aplicativa în context national si international în domeniul ingineriei electrice pentru folosul societatilor comerciale, private si publice.Dezvoltând inovatia tehnologicaa pentru beneficiari, ICPE-CA creste competitivitatea acestora atât în Romania cât si în Europa. Activitatea de cercetare desfasurata promoveaza dezvoltarea economica a societatii pentru bunastarea sociala în compatibilitate cu mediul inconjurator.ICPE-CA ofera dezvoltarea calificarii profesionale personale, care permite ocuparea unor pozitii cu responsabilitate la nivel de institut, industrie si alte domenii stiintifice.Oportunitati: Societatea romaneasca aflata în schimbari profunde creaza multiple oportunitati pentru indeplinirea misiunii ICPE-CA. Identitatea INCD-ICPE-CA, cu personal calificat, capabil sa acopere cercetari cu caracter de avangarda, se defineste ca o legatura intre cercetarea fundamentala si cea de dezvoltare. Va crea noi oportuntati de angajare ale institutului nostru, oportunitati care provin si de la lansarea noului PNCDI si a FP 7 in Uniunae Europeana.

 

Punctele forte ale institutului nostru sunt: dimensiunea adecvata, calitatea si structura personalului, conexiunea cu piata economica, organizarea interna, competentele bine definite ale personalului, dotarea variata si relativ noua a institutului.Punctele slabe ale institutului constau in nefructificarea tuturor oportunitatilor, nevoia de calificare superiora si vizibilitatea internationala relativ scazuta. Un punct slab îl constituie ti existenta unui personal imbatrânit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.