Ghidul Serviciilor
Ideal Construct
inapoi la firma 239 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

S.C. Ideal Construct S.R.L. este specializata in comercializarea si executia acoperisurilor din tabla tip tigla, precum si accesorii: jgheaburi, burlane, ferestre de mansarda.

Dispunem de o echipa de specialisti care va acorda consiliere de specialitate pentru tipul de invelitoare potrivita casei dumneavoastra, calcul si dimensionare preliminara a elementelor de invelitoare si a accesoriilor, va oferim solutii tehnice moderne corespunzatoare celor mai exigente cerinte, un montaj profesionist in conditii adecvate, cu scule specializate, acordam service si post-garantie pentru lucrarile executate.  

Gerard este solutia optima pentru un acoperis usor, cu aspect de tigla clasica. 

Gerard iti pune la dispozitie modelele  Heritage,  Classic,  Shake,  Shingle si  Roman, ca sa poti avea o invelitoare din tigla metalica usoara dar cu aspect de tigla traditionala.

Tiglele cu acoperire de piatra naturala Gerard reflecta aspectul traditional al tiglelor create de vechii mestesugari, inspirand astazi designeri si arhitecti de top.

Cu designul sau distinct si elegant acoperisul Gerard este solutia perfecta pentru constructii rezidentiale, re-acoperiri si aplicatii comerciale usoare. Calitatea tiglelor Gerard este garantata atat de rezultatele testarilor in laboratoare independente, cat si de sistemul unic de fixare a tiglelor ce confera acoperisului o rezistenta deosebita chiar si in cele mai nefavorabile conditii de vreme, prevenind producerea daunelor grave, iar prin gama variata de modele si culori pe care v-o oferim tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard, va vor inspira in designul casei viselor dumneavoastra, in completare pentru a va demonstra ca acoperisul Gerard este un acoperis premium producatorul "AHI Roofing" va ofera cea mai mare garantie de pe piata invelitorilor "50 ani" pentru ca locuinta dumneavoastra sa beneficieze de siguranta si trainicia celor mai dure produse naturale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.