Ghidul Serviciilor
Idm Club Sportiv - Bucuresti
inapoi la firma 550 vizite
Poza Biliard-Bowling
Foto

Masa de snooker Riley Aristocrat Tournament este masa oficiala pentru Campionatele Mondiale si pentru competitiile profesionale peste tot în lume.

Reprezinta vârful în clasamentul meselor de snooker. Stilul inegalabil si conditiile exceptionale de joc i-au câstigat înalta reputatie. Este realizata din lemn de mahon selectat cu atentie sau din alte esente tari exotice provenite din paduri special întretinute.

Picioarele elegante, cu un profil atractiv, sustin cadrul rigid cu mante adanci si arcade distintive, reprezentative pentru marca Aristocrat.

La IDM Club nu jucati pe mese de snooker oarecare, ci pe o adevarata legenda. Mesele de snooker Riley Aristocrat din IDM Club au fost cumparate de Federatia Britanica de Snooker pentru a fi utilizate în cadrul Open-ului Galez începând cu 2003. Pe aceste mese au jucat marii campioni ai acestui sport.

Suprafata de joc este acoperita cu postav Strahan de 380g/mp, semirapid.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.