Ghidul Serviciilor
Idm Club Sportiv - Bucuresti
inapoi la firma 550 vizite
Poza Fitness-Welness
Foto

Cand este vorba despre purificarea corpului, relaxare si eliminarea fortata a toxinelor, sauna scandinavica si baia de aburi (baia turceasca) sunt cele mai bune terapii folosite înca din antichitate.

Intr-o sauna, aerul este fierbinte si uscat. Doar cateva minute petrecute in sauna sunt suficiente pentru a va ajuta sa uitati si cea mai obositoare zi. Sedintele de sauna intaresc imunitatea organismului, ajuta circulatia sangelui si au un efect benefic asupra pielii. Sauna va reface echilibrul natural intre corp si suflet.
O sedinta de terapie înseamna pur si simplu sa te relaxezi în acest mediu între 8 si 15 minute. Un echipament special controleaza parametrii aerului din interiorul saunei.

Baia de aburi foloseste aer ceva mai putin fierbinte, dar foarte umed, si are un efect benefic asupra catifelarii si elasticitatii pielii Atat in sauna cat si in baia de aburi, caldura deschide porii pielii, iar transpiratia creata indeparteaza impuritatile. Pielea dvs. ramane curata, supla si plina de sanatate. Muschii se relaxeaza iar tensiunea si durerea este diminuata.

IDM Club va ofera trei studiouri cu echipament de sauna si baie de aburi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.