Ghidul Serviciilor
Idm Club Sportiv - Bucuresti
inapoi la firma 550 vizite
Poza Fitness-Welness
Foto
Foto

Atunci când faceti exercitii fizice, inima dvs. bate mai repede pentru a compensa cererea de oxigen si sange a muschilor corpului. Cu cat activitatea este mai intensa, cu atat inima dvs. va bate mai repede.

Aparatura cardio reprezinta cea mai moderna metoda de a face exercitii aerobice individuale, la care efortul este dozat de computerele cu care sunt dotate aceste aparate.

De asemenea, activitatea inimii este monitorizata electronic.

Desigur, exista o limita a intensitatii exercitilor cardio, limita ce este considerata sigura pentru a aduce beneficii cardiovasculare. Pentru a determina care este intervalul in care trebuie sa va incadrati, este necesar sa cunoasteti rata maximala a batailor inimii dvs.

Rata maximala a batailor inimii este strans legata de varsta pe care o aveti. Cu cat inaintati in varsta, inima incepe sa bata mai lent. Pentru a calcula estimativ rata maximala a batailor inimii dvs. scadeti din 220 varsta dvs.

Limitele in care trebuie sa se incadreze numarul de batai pe minut ale inimii dvs. in timpul exercitilor aerobice se situeaza intre 50% si 80% din rata maximala a batailor inimii dvs.:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.