Ghidul Serviciilor
Idm Club Sportiv - Bucuresti
inapoi la firma 550 vizite
Poza Fitness-Welness
Foto

3 echipamente profesionale identice cu o capacitate de 8 persoane fiecare.

Temperatura: 37-38 grd. Celsius. Concentratia clorului: 3-5 ppm (conform standardelor Europene si nationale), este de 3 ori mai mare decat în piscina, poate duce la decolorarea costumelor de baie viu colorate!

în dreapta jos fata de scara de intrare se gasesc 2 butoane rotunde de cauciuc, albe. Langa ele, de o parte si de alta se gasesc 2 leduri aprinse, de culoare verde atunci cand pompele nu functioneaza, de culoare rosie cand acestea functioneaza. Prin apasarea usoara a butonului dinspre centrul jacuzzi-ului ledul se face rosu anuntand astfel pornirea compresorului de aer. Prin apasarea usoara a butonului dinspre scara jacuzzi-ului ledul se face rosu anuntand astfel pornirea pompelor de apa.

Pentru un efect maxim recomandam functionarea simultana a celor doua sisteme prin apasarea usoara a celor 2 butoane astfel încat ledurile sa fie rosii.

Ele se opresc automat dupa aproximativ 8-10 minute, ledurile devenind verzi. Pentru continuare se reapasa butoanele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.