Ghidul Serviciilor
Iepurasul, Campulung Muscel - Patiserie Si Cofetarie
inapoi la firma 16119 vizite
Poza Candy Bar
Foto

Atunci cand vine vorba de deserturi delicioase, Ciocolateria Iepurasul este un important punct de reper pe harta "bunului gust" al orasului dumneavoastra.

Dupa mai bine de 6 ani de maiestrie in prepararea celor mai apreciate produse din ciocolata, Ciocolateria Iepurasul va ofera cele mai fine si gustoase Candy baruri. In alegerea unui Candy bar este foarte important sa tinem cont atat de imagine cat si de gust.

Ciocolateria Iepurasul este o ciocolaterie chic cu un aer boem, ce va ofera produse "homemade" concepute si executate din ingredient fine si rafinate,prezentate pe o gama diversificata de suporti, pentru a surprinde personalitatea si dorinta fiecaruia. Puteti comanda candy bar pentru nunta, botez, aniversare sau pentru diferite evenimente. Toate produsele noastre au arome si gusturi fine, magia savorilor fiind cea care pune zambetul pe chipul dumneavoastra.

Va asteptam cu drag! Avem Candy barul ideal pentru fiecare!

CandyBar Nunta

VEZI PRODUSE

CandyBar Botez

VEZI PRODUSE

Candybar Aniversar

VEZI PRODUSE

Cadouri

VEZI PRODUSE

Praline

VEZI

PRODUSEC'Outure

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.