Ghidul Serviciilor
Ifm Electronic, Senzori Industriali, Automatizari Industriale - Sibiu
inapoi la firma 792 vizite
Poza Analiza de imagine industriala
Foto

În tehnica automatizarilor senzorii Vision constituie astazi o componenta stabila a controlului montajului, fabricatiei si calitatii. Senzorii Vision reunesc iluminarea, optica, cipurile de camera, racordurile de evaluare si proces pentru integrarea în comanda supraordonata într-o carcasa robusta, adecvata industrial.Senzorul de detectare a obiectelor O2D cu detectare a conturului independenta de pozitia de rotatie rezolva sarcini cum ar fi cele de prezenta, pozitie si controlul calitatii, sortare si numarare. Acesta este adecvat în mod optim pentru aplicatii cu contururi ale obiectelor recurente sau invariabile.Senzorul de inspectare a obiectelor O2V se utilizeaza pentru controlul prezentei, integritatii, pozitiei, dimensiunilor si al calitatii cât si pentru sarcini de sortare. Acesta este adecvat în mod optim pentru aplicatii cu forme, dimensiuni sau valori de culoare variabile ale obiectelor.Domeniile de utilizare ale Multicode Reader O2I se întind de la urmarirea produselor, controlul produselor pâna la identificarea produselor. Senzorul detecteaza coduri 1D si 2D independent de directia de orientare a codului fata de senzor.

 

Recunoasterea obiectuluiInspectia obiectelorCititoare de cod de bare 1D/2DSet de montaj si elemente de fixareSoftware de operare pentru inspectia obiectuluiSoftware de operare pentru recunoasterea obiectuluiSoftware de operare pentru cititoare de coduri 1D / 2DOPC server software pentru cititoare de cod 1D/2D

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.