Ghidul Serviciilor
Ifm Electronic, Senzori Industriali, Automatizari Industriale - Sibiu
inapoi la firma 792 vizite
Poza Sisteme pentru utilaje mobile
Foto

Module de dialog cu afisaj de pana la 5"Module de dialog cu afisa de 7"Module de dialog cu afisa de 12"Panouri de comandaSoftware pentru module de dialogAparate pentru operare si observare

La modulele de comunicare sunt display-uri grafice programabile pentru comanda, parametrizarea si operarea masinilor de lucru mobile si a instalatiilor. Acestea pot fi exploatate în combinatie cu o comanda mobila sau ca solutie autonoma.Intrarea video analogica disponibila la anumite variante poate fi utilizata pentru conectarea camerelor mobile, spre exemplu pentru monitorizarea spatiului din spate la vehiculele comunale.Prin interfetele CAN datele si functiile aparatelor sunt transmise în mod fiabil.Display-urile dispun de numeroase taste functionale iluminate, liber programabile. Anumite variante sunt dotate suplimentar cu o tasta de navigatie, un potentiometru cu functie de apasare sau un touchscreen.Aparatele au o rez sporita si detin un atestat de tip E1. Carcasa cu grad înalt de protectie permite montajul încorporat sau aplicat în exteriorul sau în interiorul cabinelor, spre exemplu cele ale utilajelor de constructii, masini agricole sau vehicule comunale.Display-urile sunt disponibile cu diferite dimensiuni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.