Ghidul Serviciilor
Mp Ifma Intretinere, Modernizare Ascensoare Bucuresti
inapoi la firma 2667 vizite
Poza Modernizare ascensoare
Foto

De ce să modernizaţi ascensorul? Accesibilitate Pentru a beneficia de o cabină mai mare si pentru a spori satisfactia utilizării ascensorului. Fiabilitate Pentru a reduce defectiunile si îmbunătăti functionarea ascensorului. Confort Pentru a îmbunătăti calitatea deplasării, frânarea si exactitatea opririi cât si reducerea vibratiilor si a zgomotelor. Sigurantă Pentru a minimiza potentialele riscuri si a vă adapta ascensorul sau scara rulantă celor mai noi norme de sigurantă. Eficientă energetică Pentru a reduce consumul de energie. Aspect Pentru a schimba aspectul ascensorului, al cabinei, al usilor sau al sistemelor de semnalizare.  Conectivitate Echipamentul nostru suplimentar asigură conectivitatea necesară ascensorului pentru a trimite si a primi date. Este compatibil cu ascensoarele MP si alte mărci. 

În cadrul serviciului de modernizare, MP IFMA oferă PACHETE DE MODERNIZARE care permit o solutie practică, convenabilă si economică. Cu toate acestea, ne adaptăm întotdeauna nevoilor proiectului dumneavoastră de modernizare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.