Ghidul Serviciilor
Inovi Smart Technologies - Folii Iglass Cu Cristale Lichide, Mese Tactile, Ecrane, Sibiu
inapoi la firma 1023 vizite
Poza Intimitate de lux
Foto
Foto
Foto
Foto

iGlass aduce nano-tehnologia bazata pe cristale lichide in aplicatii diverse precum design-ul arhitectural modern, crearea de spații private, a panourilor de sticla decorativ-inteligente, proiectie publicitara, având si efectul reducerii consumului de energie a spațiului respectiv.

Fereastra sau peretele de sticla desparțitor capata acum inteligenta!

Oferit in varianta de sticla inteligenta (termopan sau securizat) sau ca folie inteligenta autocolanta pe o sticla deja montata, iGlass se interschimba cu ajutorul curentului electric din clar in opac, in diferite moduri preferate de utilizator:

Intr-o competiție continua cu prietenii, colegii, vecinii sau companiile rivale, noi va oferim o tehnologie revoluționara de o originalitate, ingeniozitate și ergonomie deosebita care ii confera atât distincție casei sau biroului tau dar și capacitați de economisire a energiei consumate de spațiul respectiv.

In mod opac, iGlass este asemanator cu o suprafața sablata (mata) prin care nu se vede nimic dar prin care trece lumina ceea ce confera o intimitate de lux.

iGlass poate fi folosit in medii variate cu un impact deosebit:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.