Ghidul Serviciilor
Ihadiastar
inapoi la firma 704 vizite
Poza Malaxoare
Foto
Foto

SISTEM DE AMESTECARE PLANETAR CU REGIM FORTAT Sistemul de amestecare planetar permite o insemnata reducere a timpului de amestecare a materialului. De exemplu, pentru a obtine un amestec de 120 litri de mortar slab cu MIX 240, echipata cu motor trifazic, e nevoie de circa 25 de secunde.

 

GAMA VASTA DE MATERIALE CARE SE POT AMESTECA Gratie sistemului de amestecare fortat planetar, malaxoarele IMER sunt capabile sa amestece o vasta gama de materiale, atat uscate cat si umede, cu vascozitate redusa sau ridicata. Ciuperca de acoperire a paletelor distribuie materialul in cantitati uniforme in interiorul vanei.  

 

GURA DE DESCARCARE CU INCHIDERE ETANSA Gratie gurii de descarcare cu inchidere etansa este posibila si amestecarea materialelor lichide, cum ar fi vopselele si adezivii. Grilajul protejeaza de contacte accidentale cu sistemul de malaxare.

 

GRILAJ CU BLOCAJ DE SIGURANTA Toate malaxoarele incorporeaza caracteristici care sporesc securitatea operatorului: un dispozitiv electric blocheaza rotirea paletelor la ridicarea grilajului vanei, intrerupatorul magneto-termic impiedica pornirea involuntara a masinii dupa o cadere de tensiune, partile mecanice in miscare sunt izolate si protejate contra contactelor accidentale.

 

REDUCTOR CU ANGRENAJE IN BAIE DE ULEI Imersiunea in ulei protejeaza angrenajele, prelungind durata de viata a masinii. O sonda termica controleaza temperatura motorului si il opreste in caz de supra-sarcina, evitand defectarea masinii.

 

PICIOARE REGLABILE IN INALTIME Gratie picioarelor extensibile este posibila reglarea inaltimii de descarcare dorita, astfel incat sa puteti varsa amestecul acolo unde preferati, cum ar fi, de exemplu, intr-o masina de sprituit tencuiala.

 

PROTECTIE TERMICA Toate masinile cu motor electric sunt echipate cu protectie termica. Sonda termica controleaza temperatura motorului si intervine in caz de supra-sarcina, inainte ca motorul sa poata suferi daune.

 

ZGOMOT REDUS Folosirea motoreductorului cu angrenaje in baie de ulei reduce nivelul zgomotului la doar 65 db(A), permitand sa se lucreze fara zgomote daunatoare pentru sanatatea operatorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.