Ghidul Serviciilor
Ikea, Bucuresti - Cadouri Pentru Miri: Mobilier, Accesorii Si Solutii Functionale
inapoi la firma 1676 vizite
Poza Mobilier pentru hol
Pret: 1.205 RON
Foto

Asamblare şi instalare

 Pentru asamblarea acestui articol de mobilier sunt necesare 2 persoane.Pereţii sunt construi?i din materiale diferite ?i, de aceea, necesită diferite tipuri de dispozitive de fixare. Foloseşte-le pe cele potrivite pentru pere?ii casei tale (se vând separat).Înălţimea minimă necesară a plafonului: 210 cm.

Siguranţă şi securitateAceastă piesă de mobilier trebuie fixată pe perete cu ajutorul dispozitivului de fixare inclus.Se vinde separatAccesoriile de depozitare pentru interior se vând separat.intrucţiuni de îngrijireDulap:Şterge cu o cârpă înmuiată într-o soluţie cu detergent.Bară umeraşe/poliţă/cadru dulap haine/sertar:Şterge cu o cârpă înmuiată în detergent delicat.Şterge cu o cârpă curată.

 

Pentru orice colecţionar, iubitor de lucruri frumoaseFie că preferi un dulap personalizat, unul deschis sau închis. Tradiţional sau modern. Găseşti dulapul ideal pentru a păstra hainele şi care te ajută să economiseşti spaţiul. Oricâte haine ai avea, există o soluţie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.