Ghidul Serviciilor
Ikea, Bucuresti - Magazin De Mobila Si Decoratiuni
inapoi la firma 396 vizite
Poza Mobilier bucataeie
Pret: 2.147,9 RON
Foto

Combină şi completeazăSe completează cu electrocasnice, butoni şi mânere. Această combinaţie este concepută pentru utilizare cu un cuptor/plită încorporată şi hotă încorporată.Asamblare şi instalarePereţii sunt construi?i din materiale diferite ?i, de aceea, necesită diferite tipuri de dispozitive de fixare. Foloseşte-le pe cele potrivite pentru pere?ii casei tale (se vând separat).intrucţiuni de îngrijireBaterie bucătărie monocomandă:Curăţă cu o cârpă înmuiată în apă şi detergent delicat sau săpun, dacă este necesar.Şterge cu o cârpă curată.Corp bază cu sertare/corp bază cu uşi + sertar/corp suspendat cu uşă/corp suspendat cu uşi/chiuvetă încorporată 1cuvă:Şterge cu o cârpă curată.

Dimensiuni produsLăţime: 220.0 cmAdâncime sistem: 61.0 cmÎnăl?ime: 220.0 cmAcest produs necesită asamblare

 

 

Corpuri de bucătărie care ţi se potrivesc şi care te ajută să economiseşti timp şi efort când găteşti (sau goleşti maşina de spălat vase).Avem numeroase corpuri, inclusive modele pentru încorporarea electrocasnicelor aşa încât să poţi crea aranjarea ideală.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.