Ghidul Serviciilor
Ila's
inapoi la firma 213 vizite
Poza Cine suntem?
Foto

Inca de la infiintare Ila's Beauty Salon si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Ceea ce isi propune SALONUL Ila's Beauty Salon este sa efectueaze servicii de infrumusetare - coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura. Compania noastra are un personal de 25 angajati.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Ila's Beauty Salon se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Experienta Ila's Beauty Salon, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.