Ghidul Serviciilor
Impact Developer & Contractor - Dezvoltator Imobiliar
inapoi la firma 1392 vizite
Poza Greenfield Plaza
Foto

Greenfield Plaza este un strip mall, proiect complementar al ansamblului rezidential, care întregeste functionalitatile unui mic oras în devenire. Având aproape de casa toate facilitatile necesare, rezidentii vor reduce timpul petrecut în trafic catre diferite destinatii, masura ce sprijina solutiile de reducere a poluarii si directia Greenfield, de responsabilizare fata de mediu.

21,496 mp

SUPRAFATA

Mall-ul din Greenfield se adreseaza rezidentilor, dar si publicului larg, care va beneficia de cale de acces separata, pentru a nu îngreuna traficul.

200

LOCURI DE PARCARE

Greenfield Plaza are o capacitate de 200 de locuri de parcare, la dispozitia rezidentilor, dar mai ales a vizitatorilor din exteriorul cartierului.

2020 - 2021

DURATA DEZVOLTARII 

Mall-ul are termen de livrare în 2021 si reprezinta o oportunitate de business, întrucât pune la dispozitie 5560 mp – suprafata totala de închiriat.

2,700 mp GLA

SPATII WELNESS 

Conceptul de wellbeing este la el acasa în Greenfield. Mall-ul dispune de sala de sport, teren de tenis, SPA-uri, piscine în interior si exterior.

3,100 mp

SPATII COMERCIALE 

Serviciile oferite sunt menite sa îti faca viata mai usoara. Zone dedicate de servicii, food si pentru copii, toate sunt disponibile la Greenfield Plaza.

DESPRE PROIECT

FACILITATI

Greenfield Plaza favorizeaza o experienta completa la mall, oferind servicii variate, pentru a raspunde cât mai multor nevoi: supermarket Mega Image, restaurant, brutarie, farmacie, pub, locuri de joaca, banca, schimb valutar, agentie de turism, centru de livrare colete, salon de înfrumusetare, frizerie, curatatorie si zona de SPA.

SMART LIVING

Rezidentii Greenfield vor fi privilegiati sa aiba un mall în cartier: vor economisi timpul de deplasare si vor reduce poluarea, nefiind nevoiti sa se deplaseze cu autoturismul, contribuind astfel, în mod activ, la o viata urbana de calitate.Vizitatorii din exterior vor fi atrasi de Greenfield Plaza datorita pozitionarii strategice.

WELLBEING

Greenfield Plaza va gazdui un spatiu extins pentru wellness si sport, cu o suprafata de 2.700 mp. Piscinele si spa-urile vor deveni noua destinatie de relaxare si îngrijire. Sala de sport este complementara sporturilor practicate în Padurea Baneasa, oferind posibilitatea activitatii fizice indiferent de intemperiile sezoniere.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.