Ghidul Serviciilor
Impact Developer & Contractor - Dezvoltator Imobiliar
inapoi la firma 1392 vizite
Poza Greenfield West
Foto

Un viitor proiect marca Greenfield, în S-V Bucurestiului.

Localizat în Sectorul 6 al capitalei, Greenfield West este un proiect care se bucura de credibilitate prin prisma istoricului de brand. Asemeni proiectului din zona Baneasa, Greenfield West abordeaza o arhitectura moderna minimalista si ofera cel mai înalt standard de construire adresat segmentului mediu.

260,000 mp

SUPRAFATA  TEREN

Situat în zona de S-V a Capitalei, în Sectorul 6, noul cartier întâmpina cererea generata de dezvoltarea segmentului office în vest.

5.528

APARTAMENTE

Dezvoltat în 7 faze, Greenfield West va avea 5.528 de apartamente.

2023 - 2031

DEZVOLTARE

Cu experienta de aproape 30 de ani, Impact aplica un înalt standard de calitate în constructii, ce a consacrat compania si în noul cartier.

597 mil €

VALOARE

Greenfield, cea mai mare dezvoltare rezidentiala din Bucuresti, devine noua referinta în materie de confort si faclitati rezidentiale.

7

FAZE

Impact va dezvolta ansamblul în 7 faze. Cartierul va beneficia de facilitatile unui strip mall, Greenfield Plaza, cu 8.200 mp

ZONA ÎN DEZVOLTARE

Vestul Bucurestiului este în plina expansiune, fiind de interes pentru dezvoltatorii de cladiri de birouri, care continua sa construiasca pentru a raspunde cererii multinationalelor. În consecinta, noul cartier este o oportunitate de locuire, mai ales pentru familiile care activeaza în zona de vest si nu mai vor sa piarda timp în trafic, pentru a ajunge la birou.

BRAND DE ÎNCREDERE

Greenfield este un brand cunoscut, care se bucura de credibilitate în piata, sporind încrederea noilor cumparatori, indiferent de etapa de construire a proiectului Greenfield West. Continuând mesajul de brand, noul cartier va crea o comunitate responsabila fata de mediu, interesata de o viata sanatoasa si actiuni de plantare si plogging.

CONECTIVITATE BUNA

Greenfield West asigura o conectivitate buna cu orasul, având deschidere la Strada Prelungirea Ghencea, ce în curând va fi largita si modernizata de catre autoritati. Cartierul are acces direct la transport public în comun si se afla la distanta mica, de 10 minute de mers cu masina fata de statia de metrou Râul Doamnei din Drumul Taberei.

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.