Ghidul Serviciilor
Impact Developer & Contractor - Dezvoltator Imobiliar
inapoi la firma 1392 vizite
Poza Luxuria Expozitiei Residence
Foto

Primul proiect rezidential din Bucuresti, care beneficiaza de certificare BREEAM Excellent.

Localizat în noul centru al Bucurestiului, în noul pol de afaceri al capitalei, Luxuria Expozitiei Residence este un ansamblu premium, premiat de catre International Property Award la Categoria Architecture Multiple Residence.

Mai multe detalii despre Luxuria, pe: www.luxuria-residence.ro

22,500 mp

SUPRAFATA TEREN

Localizat în noul centru al Bucurestiului, Sector 1, între Bulevardul Expozitiei si Strada Aviator Popisteanu, zona în plin proces de dezvoltare.

630

APARTAMENTE

Studiouri, apartamente cu 2, 3, 4 camere si duplexuri, cu parcari exclusiv subterane, pentru mai mult confort în cartier.

2018 - 2021

DEZVOLTARE

Ansamblul este dezvoltat în 3 faze, începand în 2018 si având termen de finalizare în 2021. În prezent, suntem în a treia faza de dezvoltare.

108,6 mil €

VALOAREA PROIECTULUI

Amplasarea într-o zona în plina dezvoltare si facilitatile oferite, asigura un ROI avantajos, cu un yield net de 6,5%.

9

CLADIRI

Regimul de înaltime P8, P11, P12, ofera o priveliste încântatoare deasupra orasului si siguranta, datorita protectiei ridicate anti-seism.

DESPRE PROIECT

LOCATIE EXCELENTA

Construita în mijlocul unei zone de afaceri bine conectate si cu o expansiune rapida, Luxuria este prima dezvoltare rezidentiala la scara larga, cu pre-certificare Breeam Excellent, gata sa raspunda cererii substantiale a pietei, generata de prezenta unor cladiri mari de birouri, nou construite în zona (sase cladiri noi, adaugând 220.000 mp, ce deservesc minim 17k persoane). Noi dezvoltari de birouri sunt planificate în perioada urmatoare, transformând zona într-un pol de afaceri relevant.

ARHITECTURA DE EXCEPTIE

Premiata recent cu titlul Best Upscale Residential Project de catre The TIMES / Investing in Property, LUXURIA Expozitiei Residence este expresia minimalismului si a modernitatii. Stilul arhitectural exterior este rafinat, cu linii drepte, curate, fara ornamentare excesiva. Designul inovator si personalizat mentine un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu într-o oaza de bunastare, conceputa pentru a oferi confort.

ACCES FACIL

Conectat direct la transportul public suprateran, la doar 5 minute de transportul subteran si la aproximativ 15 minute de centrul orasului si de aeroport, Luxuria ofera acces facil pentru cumparaturi si divertisment, fiind la numai 10 minute de cel mai popular centru comercial, Baneasa Mall si aproape de alte puncte de interes al orasului: centre de business, de educatie si cultura, sanatate si relaxare, restaurante si cluburi.

Granitul si marmura utilizate pentru scari si zone comune si ultima generatie de ascensoare silentioase sunt indicatori relevanti ai stilului ce defineste Luxuria. Camerele spatioase, cu înaltimi de pâna la trei metri si finisajele premium sunt dotari care fac diferenta. Pardoselile din lemn si marmura, echipamentele sanitare Villeroy & Boch si Laufen, încalzirea prin pardoseala premium si sistemele inteligente de automatizare completeaza oferta, pentru a crea rezidentilor un adevarat sentiment de lux.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.