Ghidul Serviciilor
Impact Developer & Contractor - Dezvoltator Imobiliar
inapoi la firma 1392 vizite
Poza Proiecte Office finalizate
Foto

Incepand cu anul 2004, compania IMPACT Developer & Contractor a devenit activa si pe piata spatiilor de birouri. Primul proiect demarat in acest sens a fost construirea primului imobil de birouri de clasa A din zona Baneasa-Pipera, denumit Construdava Business Center.

 

  Localizare

Sos. Pipera-Tunari, Voluntari

 Suprafata construita

13.236 mp

 Numar nivele

11, structura 2S+P+8E

 Specificatii

5 lifturi, sali de conferinte, restaurant, locuri de parcare subterane si supraterane, acces securizat, sisteme electronice de urmarire si avertizare

 Perioada de dezvoltare

2004 - 2006

CONSTRUDAVA Business Center, este prima cladire de birouri de clasa A din zona Baneasa-Pipera si gazduieste, pe langa sediul companiei IMPACT Developer&Contractor, sediul unor firme de prestigiu. Aceste firme au ales sa-si desfasoare activitatea intr-un spatiu de inalta clasa, realizat dupa profilul standardelor occidentale.

CONSTRUDAVA Business Center este amplasat in Nordul Bucurestiului la doar 20 minute de Piata Victoriei, 15 minute de Aeroportul Henri Coanda, 10 minute de statia de metrou Pipera si ofera o vedere de ansamblu asupra intregii zone rezidentiale din Baneasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.