Ghidul Serviciilor
Impact Developer & Contractor - Dezvoltator Imobiliar
inapoi la firma 1392 vizite
Poza Proiecte rezidentiale finalizate
Foto

Incepand cu anul 1997, IMPACT a dezvoltat cu succes o serie de proiecte rezidentiale in zona de nord a capitalei, devenind astfel unul dintre cei mai vizibili dezvoltatori imobiliari din Bucuresti. Intre anii 1997 - 2007, a dezvoltat si vandut in zona de nord a capitalei 10 ansambluri rezidentiale, cu peste 1000 de vile. La acestea se adauga proiectul Roua din Ploiesti si Cartierul Europa din Oradea, vandute integral.

 

Ansamblul rezidential Alfa este situat pe soseaua Iancu Nicolae numarul 11-19, la intersectia dintre soseaua Pipera Tunari si Soseaua Erou Iancu Nicolae. Constructia ansamblului fost inceputa în anul 1995 ?i finalizata în anul 2001. Cuprinde 40 de vile de lux, cu regim de inaltime P+1, P+1+M, cu garaj si curte proprii si paza permanenta. Alfa a fost unul dintre primele proiecte imobiliare construite in Pipera de catre compania Impact.Zona este deservita de numeroase facilitati si servicii, avand acces rapid la zona comerciala Baneasa. Vilele din complex sunt racordate la sistemul public de canalizare, apa potabila, energie electrica si gaz, cablu TV, telefonie fixa si Internet.

ViolettaTudoracheIsfahanDoekhieCERE DETALII+40 729... ARATĂ NUMARUL

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.