Ghidul Serviciilor
Imperial Comex, Bistrita - Amenajari Interioare, Exterioare Si Constructii De La A La Z
inapoi la firma 449 vizite
Poza Despre noi
Foto

Din anul 1994, societatea comerciala Imperial Comex cu sediul in Bistrita a intrat pe piata constructiilor atat prin comercializarea materialeleor de constructie cat si prin executia de lucrari in acest domeniu.

 

Experienta pe care am dobandit-o in acesti ani, investind in calitate si munca, ne-a ajutat sa facem fata cu success concurentei tot mai mari. Logistica, modul de conceptie si realizarea gamei sortimentale, designul si calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim sunt adaptate pietei romanesti, in speta diferitelor segmente de consumatori. Mentinerea unui nivel scazut al pretului, raportat la calitatea produselor si serviciilor oferite, este una din politicile de baza pe care managementul firmei a adoptat-o pentru a stimula extinderea pe piata, iar capacitatea de a asigura continuu lucrari di servicii la standardele impuse de colaboratorii si clientii nostri a adus firmei un bun renume pe piata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.