Fabricare
· Varietăţi
100% Timpuriu
· Vinificaţie
Selecţia exhaustivă a strugurilor din propriile podgorii până în cramă. Cules manual. Fermentaţia strugurilor curăţaţi de ciorchini, însă fără presare, la o temperatură controlată de 26 – 27 grade Celsius cu macerare specială la rece.
· Tratare
Cu fermentaţie malolactică în butoi, urmată de o tratare timp de 18 luni în aceleaşi butoaie de stejar francez (80%) şi unguresc (20%), cu mutări periodice la fiecare 4 luni. Stabilizare naturală a vinului în butoi.
· Îmbuteliere
Îmbuteliere cu o filtrare neagresivă pentru a respecta toate calităţile naturale ale vinului. Producţie limitată de 13.300 sticle de 75 cl.
Degustare
· Aspect
Curat. Strălucitor. Lacrimă abundentă
· Culoare
Roşu cireaşă cu bordura grena bine acoperită.
· Aromă
Elegantă, curată. Fructe negre foarte coapte, foarte bine îmbinate cu cele afumate, condimentate, cafea de lemn fin. Cu urme mentolate. Atingeri minerale. Parfum foarte complex.
· Buchet
Mătăsos. Cărnos. Structurat, cu o bună armonie fruct-lemn. Cu miros condimentat. Foarte larg şi rotund.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.