Ghidul Serviciilor
Nano Tech Industry, Productia Impregnantilor Bazati Pe Nanotehnologie - Cluj-Napoca
inapoi la firma 491 vizite
Poza Nantec Glass
Foto
Foto

Tratament oleohidrofug de calitate superioara, bazat pe nanotehnologie, pentru sticla si ceramica glazurata.

Vizibilitate marita, siguranta sporita!

Acest produs a fost conceput pentru suprafete de sticla lucioasa (nesatinata) si ceramica glazurata. Nantec Glass scade drastic puterea de aderare a particulelor de murdarie, precum: substante uleioase, var, saruri, smog la suprafetele tratate. Datorita proprietatilor hidro si oleofuge, produsul confera suprafetelor acoperite un puternic efect de autocuratare. Caracteristicile produsului:

Exemple de utilizare:

Consum:

Metode de aplicare:

Se curata suprafata folosind o solutie de calitate pentru sticla. Pe suprefata uscata, aplicati cu laveta impregnata, umezind prind miscari succesive pe verticala si orizontala, fara a lasa zone neacoperite. Despaturiti partial laveta impregnata, pentru a evita evaporarea. Folositi in acest mod toata suprafata lavetei. Dupa aplicare, lustruiti zona tratata (inainte de a se usca natural) prin miscari circulare, cu un prosop de hartie / laveta microfibra. Lustruiti pana parbrizul este perfect lucios si fara pete. Lucrati cu manusi chirurgicale, pentru a evita contactul direct cu parbrizul si laveta.

Recomandari:

Suprafetele acoperite (protejate) pot fi testate doar dupa 24 de ore de la aplicare. Este necesara curatarea minutioasa si uscarea suprafetei inainte de aplicare. Preturi CantitateLeiEuroSuprafata Impregnata Blister - 2 x laveta impregnare parbriz 30 lei(TVA inclus) 5.56 euro(+ TVA) 1-2 mp

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.