Ghidul Serviciilor
Nano Tech Industry, Productia Impregnantilor Bazati Pe Nanotehnologie - Cluj-Napoca
inapoi la firma 526 vizite
Poza Nantec Stone
Foto

Tratament hidrofug de profunzime, bazat pe nanotehnologie, pentru suprafete minerale poroase.

Datorita formulei sale specifice, acest produs este optimizat pentru suprafete minerale poroase si puternic absorbante. Poate fi folosit deopotriva pentru a respinge infiltrarea apei, precum si pentru a proteja impotriva contaminarii materialelor tratate. Este stabil la razele UV si hidrofug in profunzimea materialului, atat pentru cele naturale cat si pentru cele sintetice. Nantec Stone creeaza un strat hidrofug in profunzime, care penetreaza substraturile materialelor minerale poroase, respingand infiltrarea apei si prevenind deteriorarea cauzata de inghet si/sau formatiuni organice, cum ar fi mucegaiul sau lichenii.   Caracteristicile produsului:

  Exemple de utilizare:

Metode de aplicare: Prin imersie, pulverizare sau cu trafaletul

Recomandari:

Suprafetele acoperite (protejate) pot fi testate doar dupa 24 de ore de la aplicare. Este necesara curatarea minutioasa si uscarea suprafetei inainte de aplicare. Preturi CantitateLeiEuroSuprafata Impregnata 1L 134 lei(TVA inclus) 24 euro/L(+ TVA) 5-30 mp 20 mp 3L 352 lei(TVA inclus) 21 euro/L(+ TVA) 15-90 mp 60 mp

Consumul este intre 30 si 200 ml/mp, in functie de gradul de absorbtie al materialului pe care este aplicata solutia. Din practica, in urma unei aplicari corecte, majoritatea suprafetelor minerale poroase absorb aproximativ 50 ml/mp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.